Новини

Матч з «Войводиною» «кажани» проведуть 6 грудня

Перегляди: 1 237

6 грудня, о 19.00, у Львові відбудеться перший матч 1\16 фіналу Кубку ЄКВ. Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» проведе домашній матч з волейбольним клубом «Войводина» (Новi Сад, Сербiя).
Гра відбудеться в палаці спорту «Галичина» ( вулиця Керченська, 8).

«Ми змогли подолати «Маккабі», тепер боротьба з «Войводиною». Для нас це не новий суперник, тож знаємо як поводитись на майданчику. Головне – правильний психологічний настрій гравців і все вийде», – наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш.
Це уже не перша зустріч львівських «кажанів» з сербами. Торік львів’яни дебютували у Кубку ЄКВ із гри саме з сербською «Войводиною». Тоді наша команда перемогла у домашньому матчі – (3:1). Проте на виїзді «кажани» поступились сербам з рахунком 0:3, відтак – залишили Кубок ЄКВ. Тепер львів’яни отримали повторний шанс відігратись.
Додамо, матч-відповідь волейбольного протистояння в рамках ЄКВ у Сербії відбудеться 20 грудня.
Нагадаємо, що в матчах ЄКВ «кажани» стартували з перемоги. У рамках 1/32 фіналу Кубка ЄКВ львівський волейбольний клуб провів дві гри з ізраїльським клубом «Маккабі» із міста Тель-Авів. Львів`яни виграли з рахунком 3:1 вдома і програли 3:2 в гостях, потрапивши у наступний тур Кубку.

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»