Новини

«Барком-Кажани» завершили 2 день матчів у Городку перемогою

Перегляди: 207

Після вчорашньої невдалої гри із ВК «Житичі-Поліський національний», «Барком-Кажани» вирішили реабілітуватися перед вболівальниками і сьогодні у Городку здобули впевнену перемогу над ВК «МХП-Вінниця». Рахунок гри 3:0 (25:19, 25:21, 25:23) на користь львів’ян.

Попри безперечну перемогу ВК «Барком-Кажани», матч виявився напруженим, а суперник – амбітним. Заявити про себе гравці «МХП-Вінниця» спробували з перших хвилин поєдинку. І вдалося. Однак львів’яни швидко відвойовували свої позиції й якийсь час команди йшли на рівних. З середини партії «кажани» упевнено відірвалися і завершили гру перемогою  – 25:19.

2 сет розпочався неприємно для «МХП-Вінниця». На старті команда втрачає позиції. При рахунку 4:0 на користь львів’ян, незадоволений наставник бере тайм-аут. Схоже це таки допомагає сконцентрувати команду на грі і «МХП-Вінниця» активно проривається уперед, скорочуючи рахунок між командами до 2 очок. Напруження посилюється. Кожного разу суперник намагається зрівняти рахунок, однак «Барком-Кажани» не поступаються та лідирують з відривом у  3-4 очка. На кожну атаку львівська команда відповідає розважливо, що свідчить про зіграність гравців. «МХП» намагається не відставати. На табло 24:20 і “кажани” доводять другу партію до сетболу.  Але, на жаль, помилка на подачі і гра продовжується. Та дуже швидко львів’янам вдається завершити цей сет з рахунком 25:21 на свою користь.

Після перерви між сетами «МХП-Вінниця» намагається відігратися. Остання партія розпочинається на рівних. Напруга зростає. Амбіції суперника даються взнаки. Вони не полишають ідеї перемогти хоча б у цьому сеті. Але «Барком-Кажани» теж не скидають обертів і йдуть у відрив. Якоїсь миті суперник робить неочікувані маневри і зрівнює очки – 10:10. Швидка атака львів’ян виводить команду у лідери на короткий час. До середина партії команди знову опинилися на рівних з рахунком 14:14. Зберігається інтрига, хто ж переможе у 3 сеті.

Неочікувано суперник виривається на 3 очки уперед. Очевидно, що Угіс Крастіньш незадоволений грою, але зберігає спокій і бере перерву. Він робить настанови «кажанам», після яких команда починає відігруватися, скорочуючи рахунок до 18:19. Напруга ще більше зростає. Наставник суперників не витримує й бере тайм-аут. Але їм це не допомагає, бо після чергової перерви «кажани» спершу зрівнюють рахунок до 19:19, а потім вириваються вперед на 1 очко. Далі подача від Артема Смоляра мало не вибиває з рівноваги «МХП-Вінниця», але вони не здаються. Рахунок вкотре зрівнюється 21:21. Гра запекла. Олександр Наложний рятує ситуацію, забиваючи очко. Суперник не відстає, чіпляється за останній шанс. Матчбол у «кажанів» і тайм-аут бере наставник «МХП», аби врятувати партію. На табло 24:22. Заміна у команді суперника не допомагає, Олександр Наложний здобуває ще 1 очко, яке приносить перемогу львівській команді. Партія завершується з рахунком 25:23. “Кажани” перемагають у поєдинку.

Серед «кажанів» кращими гравцями цього дня стали Віталій Кучер (85), Олександр Дьячков (79), Олександр Наложний (67) на атаках. На прийомах: Андрій Жуков (88), Наложний Олександр (72). На подачах: О.Наложний, В.Кучер, О.Головень та А.Смоляр. 

Пресслуба ВК “Барком-Кажани”