Новини

Відкриття сезону 2022/2023

Перегляди: 311

Волейболісти «Барком-Кажанів» вирушили у Гданськ, де відкриють свій дебютний сезон у Плюс Лізі. Недільна зустріч стане унікальним моментом не лише в історії клубу, а й в історії польського та українського волейболу. Вперше за 21 рік у Плюс Лізі гратиме команда з-за меж Польщі.

Підопічні Угіса Крастіньша з нетерпінням чекають початку змагань. До старту чемпіонату команда готувалася у Кракові, а також у вересні зіграла у двох товариських турнірах.

«Ми готові до сезону. З кожною грою ми будемо знати, де саме нам потрібно вдосконалюватися, але ми дуже раді почати сезон.», – каже догравальник Юліус Фіркал.

Відстань від Кракова до Гданська – майже 600 кілометрів. Перший суперник львів’ян «Trefl» з Гданська у минулому сезоні у Плюс Лізі закінчив змагання на сьомому місці. У міжсезоння у складі «гданських левів» відбулися зміни. Багато волейболістів і головний тренер Міхал Вінярські залишили клуб, але в команді залишилися два найдосвідченіші гравці Лукас Кампа і капітан Маріуш Влазли. Окрім того, до команди під керівництвом тренера Ігоря Юрчича приєдналися Пйотр Орчик, Бартек Боладзь та Каміль Дрошинський.

«Команда з Гданська – важкий суперник. Той факт, що ми граємо на виїзді в нашій першій грі у Плюс Лізі, робить господарів фаворитом цієї гри. – коментує Фіркал – Ми хочемо грати у свій волейбол, показати себе з якнайкраще. Ми будемо насолоджуватися грою і боротися за кожне очко. Тоді все може вийти.»

Дебют «Барком-Кажанів» у Плюс Лізі відбудеться у неділю, 2 жовтня, о 18:30. Місце зустрічі – «ERGO ARENA». Трансляцію дивіться на каналі Polsat Sport.

А вже серез кілька днів, у середу, 5 жовтня, о 19:45 «кажани» зіграють у Каракові. У СК «Suche Stawy» прийматимуть «Asseco Resovia» зі Жешува. Квитки доступні тут.

http://kazhany.abilet.pl