Новини

Довгоочікувана перемога! Барком – ЛЮК. 3:0

Перегляди: 166

У понеділок команда «Кажанів» на власному майданчику зустрічалася з «ЛЮКом» Люблін. Після п’яти невдалих поєдинків львів’яни намагалися повернутися на переможну стежку, тому боролися за кожну подачу і врешті досягли успіху.

Понеділковий матч розпочався з рівної гри. Обидва колективи намагалися заволодіти ініціативою і якнайшвидше вийти уперед. Гості зуміли здобути декілька пунктів, натомість чергові подачі у виконанні Мурата Йєніпазара дозволили нашій команді не відпустити суперника на далеку відстань. Вже зовсім скоро ми мали перевагу, змусивши гостей наздоганяти. «Барком» виграв цей сет 25:22.

У другій частині поєдинку львівські волейболісти не збиралися зупинятися. Ці наміри показала чудова акція Юліуса Фіркала, яка «відкрила» сет. Словак сильно пробив, шокуючи гравців з Любліна. Протягом цієї партії вболівальники побачили декілька цікавих розіграшів. Українські гравці продовжували тиснути на суперника, що регулярно приносило цінні пункти. За рахунку 19:18 Угіс Крастіньш скористався тайм-аутом, після якого «помаранчеві» довели свою перевагу до логічного кінця. 25:21.

Волейболісти «ЛЮКу» не хотіли поступатися у трьох сетах, тому розпочали третю партію з більш високим рівнем мотивації і виграли перші п’ять подач (5:0). Головний тренер нашої команди взяв тайм-аут і провів ефективну розмову з гравцями, яка принесла результат майже одразу. Вже зовсім скоро 3-кратні чемпіони України зрівняли рахунок (10:10), а за мить відірвалися від гостей (14:10). Наприкінці гри у «ЛЮКу» з’явився шанс повернутися у гру, проте рішучість «Кажанів» не залишила супернику жодних надій.

«Барком» переміг уперше з 29 січня і піднявся на 13-у сходинку в таблиці. Наступний матч у чемпіонаті Польщі підопічні Угіса Крастіньша проведуть у суботу. У Завєрчі львів’яни зустрінуться з місцевою «Алюрон СМС Варта». У наступний четвер наша команда проведе заключний поєдинок основної частини чемпіонату. До Кракова завітає новачок ПлюсЛіги – «ББТС Бєльско-Бяла».

Найкращим гравцем матчу (MVP) було визнано Василя Тупчія.

Барком-Кажани Львів – ЛЮК Люблін. 3:0 (25:22, 25:21, 25:20)

Барком: Довгий, Фіркал, Головень, Канаєв, Кучер, Квален, Шчуров, Смоляр, Тупчій, Йєніпазар

ЛЮК: Грегоровіч, Худзік, Йозвік, Коменда, Маліновські, Новаковські, Ромац, Стайєр, Шершень, Тореллі, Вахнік, Ваттен, Влодарчик