Новини

«Кажани» везуть із Городка 2 перемоги

Перегляди: 203

З двома перемогами «Барком-Кажани» повертаються до Львова із Городка. Там тривали матчі III туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. У першому поєдинку із ВК «Збірна Харківської області – Юридична Академія» «Барком-Кажани» перемогли із рахунком 3:0 (25:12, 25:18, 25:18). У другому поєдинку між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Дніпро» перевага знову за львівською командою: 3:0 (25:22, 25:15, 25:12).

З перших хвилин матчу «кажани» беруть контроль над ситуацією та втримують лідерські позиції. Боротьба у суперника виглядає кволою, м’яч практично падає з рук гравців «Дніпра». «Кажани» натомість вдало користуються помилками конкурентів. Ближче до другої половини стартового сету «Дніпро» намагається наздогнати суперника. 20:16, 23:18, 24:20 на табло. Угіс Крастіньш бере перерву. Першим темпом у сітку влучає Олександр Коваль, 24:21, 24:22. Напруга зростає, але вдалий блок «кажанів» і 25:22. Перемога за львів’янами.

У двох наступних партіях «Дніпру» бракує стабільності та точних атак. «Кажанам» навпаки. Як наслідок матчі проходять на одній ноті перемоги для «кажанів». І завершуються рахунком 3:0.

«Напевно наша недооцінка суперника, плюс вчорашня гра далася взнаки. Будемо розбиратись, що сталось. Проблема у наших помилках, їх було багато. Але є те, що є», – коментує результати матчу Руслан Шевцов, догравальник ВК «Дніпро».

З боку «Дніпра» міг бути значно більший супротив. Принаймні у цьому переконаний головний тренер «Дніпра» Віталій Осіпов. «Думаю, справа у самих гравцях. Ми не маємо права проводити такі матчі», – підсумовує наставник «Дніпра».

«Ми добре підійшли до підготовки цього матчу. Розбирали кожного гравця. До всіх підлаштовувались індивідуально. Виконали завдання тренера, статистика цьому підтвердження», – каже Андрій Жуков, ліберо «кажанів». Угіс Крастіньш, головний тренер «кажанів» зізнається, очікували більшого спротиву від суперника. «Кажани» виконали всі настанови, тому й перемогли. «Ми поступово набираємо свої оберти. Малюнок гри вимальовуємо і він приносить результат. Щодо матчу з «Епіцентром», будемо готуватись як завжди», – резюмує Угіс Крастіньш.

29 атак у цій грі зробив Олександр Дьячков, 17 Віталій Кучер. 16 прийомів та 23 подачі в Олександра Наложного.

Нагадаємо. Наступні матчі за участю «кажанів» відбудуться у листопаді, 6-7. Тоді «Барком-Кажани» у Львові гратимуть з ВК «Епіцентр-Подоляни».

Пресслужба ВК “Барком-Кажани”