Новини

“Кажани” двічі обіграли ” Серце Поділля”

Перегляди: 1 108

У Львові завершилися ігри третього туру XXVII Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. В рамках змагань відбулися матчі між львівським волейбольним клубом «Барком-Кажани» та ВК «Серце Поділля» ( Вінниця). За підсумками матчів, львів’яни двічі обіграли гостей.
Перший сет першого ігрового дня лідерство вибороло «Серце Поділля». Відрив становив 2-3 очка на користь гостей. Левову частку очок вінницькі гості набрали завдяки впевненій комбінації волейболістів Осадца-Мазенко.
Рахунок у першому сеті зрівнявся після подачі гравця «Кажанів» Володимира Тевкуна. А далі львів’яни впевнено вирвалися вперед і вже не здавали своїх позицій.
Попри наполегливі спроби, «Серце Поділля» суттєво поступилось «кажанам» у другому сеті – 25:15. У наступній партії відрив скорочується, але вирвати перемогу гостям так і не вдається.
Відтак, перший ігровий день в боротьбі між “кажанами” і “Серцем Поділля” закінчився з рахунком 3-0 (25:21,25:15,25:22) на користь господарів. Підопічні Угіса Крастіньша мали явну перевагу у подачах, блоках, нападі.
За версією ФВУ, кращими гравцями у грі 10 листопада стали Володимир Тевкун з ВК «Барком-Кажани» та Слинчук з «Серця Поділля».
Не менш насиченим і успішним для львівських «кажанів» став і другий ігровий день, 11 листопада: рахунок матчу 3-0 ( 26:24, 25:22, 25:12). Вінницьким підопічним Валерія Копилова так і не вдалось вирватись вперед. Хоча для цього вони докладали максимум зусиль. Перша партія і вінничани досить непогано спрацьовують на прийомах і блоках. Суперники “кажанів” близькі до перемоги, але везіння не вистачає. І вихованці Угіса Крастіньша знову вириваються вперед. У другому сеті зв’язучий «Барком-Кажани» Владислав Діденко відзначився на подачах, а Володимир Тевкун і Олександр Гладенко справно приносили своїй команді важливі очки. Капітан “Серця Поділля” Володимир Сидоренко робив все можливе, аби не поступитись господарям майданчика. Але його зусиль виявилось замало і в третьому сеті гості суттєво пасуть задніх. Перемога за “кажанами”.  Львів’яни вдруге обіграли вінницького суперника.
Додамо, що кращими гравцями другого ігрового дня стали серед “кажанів” капітан Влад Діденко, а серед гравців “Серця Поділля” – Ліберо Вадим Патратій.
Нагадаємо, що уже 16-17 листопада у рамках Суперліги «кажани» зіграють домашні матчі з ВК «МХП-ВІННИЦЯ».