Новини

“Кажани” обіграли в Харкові “Локомотив”

Перегляди: 551

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» у двох матчах фіналу плей-офф Чемпіонату України з волейболу в Харкові обіграв місцевий волейбольний клуб «Локомотив» .

Рахунок першого ігрового  дня  – 3:1 на користь «кажанів» ( 18:25, 25:23, 25:17, 25:21).

Другий день закінчився із підсумком – 3:0 (26:24, 27:25, 25:20).

Перший день 18 квітня і у першому сеті господарі майданчика, завдяки вдалим блокам, виборюють впевнену перемогу – 18:25 на користь підопічних Ігоря Зябліцева. Та цей момент лише додав азарту «кажанам», які в другій партії показують свою міць. Команди йдуть нога в ногу. Рахунок матчу зрівнюється, 1:1. Напевно, нерви зіграли не останню роль. Адже на цій  «ноті» «кажанам» додалося впевненості, «залізничникам» навпаки: забракло міці. Тож у третьому сеті вони знову поступаються львівським «кажанам» – 25:17. Четверта партія напружена, адже кожна з команд розуміє, що від цього сету залежить рахунок всього матчу. Капітан «Локомотиву» завдає львів’янам впевнених ударів та гості не збираються здаватись. Потужна зв’язка у обличчі капітана  Владислава Діденка ( став кращим гравцем 18 квітня) та  Володимира Тевкуна відігрується і приносить команді перемогу – 25:21. Тож гості обігрують господарів майданчика із рахунком 3:1.

Другий ігровий день став справжньою інтригою. «Локомотиву» не вдалось вибороти жодної перемоги: господарям майданчику гра не пішла. «Кажанам» дійсно психологічно грається легше. На «куражі» від поперпедньої перемоги перший сет другого дня розпочинається із забитих  очок саме львівською командою. Вдалі атаки Володимира Тевкуна приносять «кажанам» перші бали. Наприкінці першої партії рахунок фактично зрівнюється та підопічні Угіса Крастіньша вириваються вперед – 26:24. У другому сеті уже лідирують «залізничники» , але в середині партії ініціативу перехоплюють львів’яни – 27:25. Третя партія – 25:21. І перемогу, дргий день поспіль, виборюють «кажани» – 3:0.

Нагадаємо, що у фіналі Чемпіонату України команди грають до трьох перемог. Наступний матч відбудуться у Львові , 24 квітня, о 19.00 годині, у приміщенні ПС «Галичина».

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»