Новини

У грі з “Локомотивом” “Кажани” заробили 4 очка

Перегляди: 1 132

Перша гра другого туру Суперліги між ВК “Локомотив” та “Барком-Кажани” завершилася з рахунком: «Локомотив» (Харків) – «Барком-Кажани» (Львів) 2:3 (27:25, 21:25, 20:25, 25:20, 19:21).
Таке протистояння, як видали сьогодні в Харкові на майданчику Палацу спорту «Локомотив» чемпіон і віце-чемпіон, інакше ніж волейбольним трилером не назвеш.

Після виграшу Суперкубка, «Локомотив» і «Барком-Кажани» вимушено зійшлися в рамках 2-го туру в Харкові. І якщо в Черкасах все склалося на користь “Локомотива” в трьох партіях підряд, то ось в першому матчі спареного туру «Кажанам” вдалося нав’язати чемпіону боротьбу.

У першому сеті команди йшли з рівним рахунком без переваги когось одного. У підсумку – лише на «більш-менш» вдалося виявити переможця. І ним стали  господарі майданчика.

Але, судячи з усього, попри невдачу у першому сеті, “Барком” налаштувався на реванш.  І наступні два сети пройшли за переваги львів’ян. Злагоджено грали “Кажани” в захисті . А ось у «Локомотива» гра розладналася. Заміни освіжали гру, але не більше того. У підсумку, два сети – другий і третій – залишилися за львівською командою.

Але в четвертій партії «Локомотив» був переконливішим. Ігор Зябліцев вільніше варіював «лавкою» , в результаті чого «Локомотив» виглядав свіжіше і діяв більш різноманітно в атаці. І навіть переконлива гра “Кажанів” у захисті не допомогла їм перехопити ініціативу в сеті. Однак, четвертий сет лише відкрив шлях до тай-брейку. «Локомотив», взявши четверту партію, здавалося повинен був виглядати краще, оскільки на його боці психологічна перевага –  виграний четвертий сет. Але початок гри  харків’ян просто бентежить – 1: 6,3: 7. Але все ж, завдяки самовідданій грі підопічним і Ігоря Зябліцева вдалося не тільки вирівняти становище, а й наблизитися до перемоги в матчі. Рахунок 14:14 викликав справжній крик на трибунах. Але все ж волейбольний фортуна в цей день була прихильна до гостей, які у вирішальний момент гри зуміли двічі заблокувати атаки Олега Плотницького.

У підсумку, реванш у клубу “Барком-Кажани” відбувся, але сталося це в першому матчі другого туру чемпіонату України. А От вибороти перемогу у другому матчі невдалось-1:3 на користь “Локомотиву” (20:25;25:23;22:25;16:25).

За матеріалами сайту http://loko.in.ua/