Новини

Львівські «кажани» обіграли ізраїльський «Маккабі»

Перегляди: 1 517

Вчора, 22 листопада, у Львові завершився матч 1/32 фіналу   Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ). За перемогу змагалися львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» та волейбольний клуб «Маккабі» із міста Тель-Авів ( Ізраїль). За підсумками матчу кращими стали «кажани». Львів’яни обіграли ізраїльського суперника із рахунком– 3:1 (25:18, 25:27, 25:19, 25:16).

Перед глядачами матчу відкрилася справжня запекла боротьба та волейбольне шоу. Було все: швидка перемога, лідерство гостей, справжній двобій. Головний тренер команди-переможця «Барком-Кажани»  Угіс Крастіньш зробив достойний вибір гравців, які вийшли на майданчик. Тож подивитись вболівальникам дійсно було на що. Особливо відзначились Володимир Тевкун,  Борис Жуков. Загалом кращим бомбардиром у складі «Барком-Кажани» став Володимир Тевкун, який набрав 20 очок. 17 пунктів записав собі до активу Євген Кісілюк і 16 – Олександр Гладенко.

Не поступались суперникам і гравці волейбольного клубу «Маккабі». Якщо в першому сеті впевнено перемогли «кажани», то в другому ізраїльські гості показали свою силу – рахунок сету 25:27. Кращими гравцями у «Маккабі» стали Ілля Голдрін – 15 очок, Аріель Хільман – 10 та Леонардо Рібейро Дос Сантос – 13. До речі саме гри цього бразилійця напередодні побоювався головний тренер «Барком-Кажани».

Наполегливість «кажанів» таки дає бажані результати: 25:19 – третій сет. Попри спроби Іллі  Голдріна з «Маккабі» змінити результати матчу – львів’яни впевнено вириваються вперед. І фінальний четвертий сет – 25:16.  Відтак, «Барком-Кажани» святкують перемогу у першому матчі 1/32 фіналу   Кубку Європейської конфедерації волейболу .

«Ми доклали максимум зусиль, щоб стати переможцем у цій грі. Для нашого клубу це цікавий досвід, сподіваюсь ми не підвели вболівальників», – наголосив Угіс Крастіньш.

Загалом за грою волейболістів на майданчику львівського палацу спорту спостерігало більше тисячі  глядачів. Трибуни були вщент заповнені, як і очікували організатори. Львів прийшов підтримати свою команду. «Хочемо подякувати своїм вболівальникам за активну підтримку, адже кожного разу це стимул виходити на майданчик та боротися до останнього», – підсумував тренер «кажанів» Угіс Крастіньш.

Додамо, що матч-відповідь у Тель-Авіві львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» проведе 28 листопада о 19:00.