Новини

«Кажани» двічі обіграли «Локомотив»

Перегляди: 446

3:0 (25:19,25:15, 25:16) на користь «Барком-Кажани». Сама з таким рахунком завершилася перша гра восьмого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Локомотив-Збірна Харківської області-1».

Своє лідерство господарі майданчика показали з перших хвилин гри. Хоча гості таки намагались відвоювати першість, однак безрезультатно. 25:19 рахунок першого сету. Далі «кажани» підтвердили свій статус Чемпіона з волейболу, виборовши дві перемоги поспіль. Тож в підсумку обіграли суперника із рахунком 3:0.

Якщо першого ігрового дня «кажани» грали здебільшого основним складом, то у другій грі наставник «кажанів» дещо експериментував зі складом команди на майданчику. Та це не вплинуло на загальний результат: «Барком-Кажани» знову перемогли із рахунком 3:0 (25:19,25:20, 27:25). Особливо напруженою видалася третя партія. Сергій Кісіль, головний тренер харківської команди каже, що з чемпіоном України грати завжди тяжко: «Тяжко грати з чемпіоном, тим більше в нього вдома і з такими кадровими проблемами як у нас: травмований капітан команди, ще один догравальник підвернув ногу. Хлопці грали не на своїх позиціях, та попри це – волейболісти вийшли на площадку і віддавались грі. Хотіли заробити хоча б якісь бали у боротьбі з суперником. Спасибі гравцям за їхню віддану гру і за те, що боролись за кожен матч».

А от «кажани» із своїм завданням максимально впорались. По-перше – додали до свого активу очок та виконали всі установки по агресивних подачах, – підсумовує капітан «Барком-Кажани» Євгеній Кісілюк.

«Це були такі матчі, у яких дали пограти всім:вчора грав один склад, сьогодні інший. Головне завдання було, щоб всі відчули ігровий досвід. Не перемога. Головне, щоб всі побули на майданчику і пограли. Ми це планували задовго до матчу. У нас був шанс дати спробувати пограти всім – ми ним скористались», -підсумував результати гри Угіс Крастіньш, наставник «Барком-Кажани».

Додамо. На сьогодні «кажани» очолюють турнірну таблицю Чемпіонату України  із результатом у 43 очка.

Пресслужба ВК «Барком-Кажани»