Новини

«Кажани» – у фіналі Кубку України з волейболу

Перегляди: 831

У Львові завершилися матчі півфіналу Кубку України з волейболу між гравцями львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» та ВСК “МХП Вінниця”.

 За результатами матчу – “кажани” отримали перемогу у двох матчах, вийшовши у фінал Кубку України. 17 лютого, у Черкасах,  львівські волейболісти позмагаються за звання володаря Кубку України з волейболу з харківським «Локомотивом».

 Щодо гри з ВСК “МХП Вінниця”, то першого дня, 20 січня, матч завершився з рахунком 3:0 (25:21, 25:22, 25:16) на користь львів’ян. Друга гра і  рахунок знову 3:0 (25:13, 27:25, 25:20) .

В першому сеті першої гри “Барком-Кажани” вирвались вперед, тримаючи позиції аж до закінчення матчу. Вдалі атаки Тевкуна, Гладенка, Жукова – змогли вибити вінничан з строю. Кращі гравці другого ігрового дня – Кісілюк та Тевкун.

Ще перед грою головний тренер ” кажанів” Угіс Крастіньш наголошував, що вірить у силу своїх гравців. І команда виправдала довіру  наставника.  “Ми вже відчули, як воно – бути тріумфаторами національного Кубка. І дуже хочемо повторити ці приємні миттєвості. А це просто чудовий стимул”, – наголосив Угіс Крастіньш. У свою чергу наставник вінничан Васиф Талібов зізнався, що для отримання кращих результатів – до гри у півфіналі залучили найсильніших гравців. Однак це не допомогло  “МХП-Вінниця” пробитись у фінал  Кубку України.

Нагадаємо. “Барком-Кажани” володар Суперкубку та Кубку України 2016/2017 років.

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»