Новини

Львівські «Барком-Кажани» гратимуть у польській Pluslidze

Перегляди: 3 731

Велика історична подія у спорті: львівські «Барком-Кажани» гратимуть на правах гостя у польській Pluslidze. Таке рішення прийняли вчора, 18 травня, під час зустрічі у польському Ченстохові. Там зустрілись президенти польських клубів. Ідею участі української команди у польській Pluslidze підтримало 12 із 14 присутніх. Ще двоє утрималось.

Тепер до початку старту матчів сезону 2022/23 в Plusliga «Барком-Кажани» повинні виконати ряд умов, аби відповідати всім ліцензійним вимогам PLS.

«Це буде новий досвід для українців, які живуть у Польщі, працюють тут. Вони зможуть подивитись волейбол за участі своєї команди. Ми будемо перші у такому проекті і це буде дуже цікавий досвід», – каже президент Plusliga Польща Артур Попко.

Як зазначав у одному з інтерв’ю президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран, в українській лізі бракує клубів, які могли б конкурувати між собою на високому рівні. Тож поява «кажанів» у Plusliga Польщі серйозний крок вперед як для українського, так і для львівського волейболу.

Більше інформації тут: https://www.facebook.com/plusligaofficial

Президент Plusliga Польща Артур Попко про участь «кажанів» у Plusliga: https://www.facebook.com/plusligaofficial/posts/10159763259673939

Пресслужба ВК “Барком-Кажани”