Новини

Львівські «кажани» готуються приймати вдома швейцарських волейболістів

Перегляди: 555

У рамках   1/32 фіналу Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ), львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» прийматиме вдома волейбольний клуб “Лозанна» із міста Лозанна, Швейцарія.

Гра відбудеться 7 листопада о 19.00 годині, у приміщенні місцевого Палацу Спорту ” Галичина”.

Торік свою участь у матчах ЄКВ «кажани» припинили у 1/16 фіналу Кубку. Львівський волейбольний клуб не зміг здолати на виїзді сербську «Войводину». Тоді гра завершилася із рахунком 3:1 на користь  волейбольного клубу «Войводина». До речі, саме «Войводина» не дала львівській команді потрапити у наступний тур єврокубку і у 2016 році.

Цього року волейболісти налаштовані рішучіше. «Боротьба обіцяє бути напруженою. «Лозанна» дуже серйозний суперник. Команда діючий чемпіон Швейцарії з волейболу. Але ми теж налаштовані серйозно», – наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш. За словами головного тренера, у період міжсезоння склад львівської команди суттєво оновився, тому  вболівальникам буде на що подивитись у двобої між українцями та швейцарцями.

У Львові матчі Кубку Європейської конфедерації волейболу відбуваються завдяки волейбольному клубу «Барком-Кажани». До ЄКВ львів‘яни приєднались три роки тому, тож тепер раз у рік у місті Лева грають найвідоміші європейські волейбольні клуби.

Додамо, що придбати квитки на матч між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Лозанна» можна на сайті gastroli.ua.