Новини

Місто подарувало ВК «Барком-Кажани» тренувальну гармату

Перегляди: 277

Управління спорту Львівської міської ради та ЛКП «Спортресурс» поларували ВК «Барком-Кажани» тренувальну гармату для подачі волейбольних м’ячів. Вартість такого презенту  – 300 тис. грн.
Сьогодні начальник спорту ЛМР Антон Нікулін та директор ЛКП «Спортресурс» Ростислав Зелик передали тренувальний інвентар президенту ВК «Барком-Кажани» Олегу Барану та головному тренеру Угісу Крастіньшу. Гравці ж клубу встигли випробувати гармату на тренуванні.
«Гармата – це дуже хороше придбання. Вона підвищить рівень підготовки команди. Мало хто з гравців подає з такою швидкістю – 124 км за годину. Наші тренування стануть ефективнішими. Дякуємо Управлінню спорту Львівської міської ради та «Спортресурсу» за подарунок», – каже Олександр Наложний.

Довідка: Гармату для подачі волейбольних м’ячів використовують на тренуваннях топ-клубів світу. Вона допомагає відпрацьовувати гру під праву чи ліву руку, подаючи м’яч в одне і те ж місце. Без силової подачі волейболістів, яка перевантажує гравців. Тренування з гарматою дозволить  покращити гру в захисті та при передачах після прийому м’яча.