Новини

Переможне завершення гри. Барком – ББТС. 3:1

Перегляди: 60

У четвер ввечері підопічні Угіса Крастіньша на домашньому майданчику зустрічалися з командою «ББТС» Бєльско-Бяла, яка повинна була здобути максимальну кількість очок, аби залишитися у боротьбі за виживання. Львів’яни не без проблем увійшли у гру, проте зуміли вчасно відреагувати і набрали останні три пункти у регулярному сезоні.

У першому сеті обидва колективи намагалися знайти слабкі сторони у суперника. Спочатку на майданчику тривала завзята боротьба, але вже за декілька хвилин гості вийшли уперед. Для гравців Сергія Капелуся цей поєдинок був черговим, у якому вони ефективно діяли протягом першого сету. Зустріч з «Кажанами» не стала винятком, тому «помаранчеві» поступилися 15:25.

Після першої партії українські волейболісти зробили відповідні висновки і якісно розпочали другу частину протистояння. Протягом сету Угіс Крастіньш декілька разів був змушений проводити наради зі своїми підопічними, що у підсумку позитивно вплинуло на розвиток подій. 3-кратні чемпіони України виграли 25:18 і зрівняли загальний рахунок зустрічі.

Третій сет очікувано мав характер переломного. У цьому сезоні «Барком» багато разів доводив, що команда спроможна на насичену боротьбу. У грі проти «ББТС» наші волейболісти здобули перевагу і не дозволяли супернику наблизитися на небезпечну відстань. Гості докладали чимало зусиль, аби наздогнати «Кажанів», проте впевнена гра під сіткою допомогла нам святкувати другу поспіль виграну партію – 25:18.

У четвертому сеті наші вболівальники сподівалися і щиро вірили, що «Баркому» вдасться завершити протистояння. Колектив з Бєльска до останнього чіплявся за урятування матчу, проте переконлива гра Василя Тупчія і його партнерів не залишила суперникові жодних шансів. Перемога «Кажанів» 25:18.

Звитяга над останньою командою ліги дозволила львів’янам набрати 30 очок у 30 матчах. Наразі наш колектив перебуває на 13-му місці і готуватиметься до двох матчів проти «Купрум» Любін.
«ББТС» не зуміли зберегти прописку в елітному дивізіоні і наступний сезон проведе у 1 Лізі.

MVP: Василь Тупчій

Барком: Довгий, Головень, Канаєв, Кучер, Квален, Мазенко, Шчуров, Шевченко, Смоляр, Тевкун, Тупчій, Йєніпазар, Жуков

ББТС: Цупковіч, Дарлачі, Досанх, Фіялек, Формела, Гіль, Ханес, Хунек, Пучковскі, Шєк, Сіноскі, Теклак, Вох, Завальскі

Прес-служба “Барком-Кажани” Львів