Новини

Угіс Крастіньш: «Ми дуже розраховуємо на підтримку вболівальників під час гри з «Лозанною»

Перегляди: 810

Сьогодні, 7 листопада, львівські «Барком-Кажани» розпочинають свою участь у матчах Кубку ЄКВ грою зі швейцарською командою «Лозанна». Про настрій команди та очікування від гри – у інтерв’ю з головним тренером ВК «Барком-Кажани» Угісом Крастіньшем.

 Як виглядає підготовка команди до гри із «Лозанною»?

Якоїсь особливої підготовки немає. Адже у волейболі нічого нового не вигадали. Ми працюємо більш-менш у звичному режимі. Звісно, деякі нюанси є, на які ми звертаємо увагу. Але враховуючи кваліфікацію суперника – будемо намагатися сьогодні максимально використати наші сильні сторони: блок і напад.

А як налаштовані гравці?

Налаштування відрізняється тим, що гра буде особливого рівня. І хлопці це розуміють. На кожному з них величезна відповідальність. Напружений графік напередодні матчу ЄКВ  – це своєрідний спосіб загартувати характер. У нас багато нових гравців. Ці стресові ситуації покажуть, як команда зігралась, на скільки хлопці готові. Рівень гри з кожним разом суттєво покращується. Тому, певен, ця гра буде особливою.

Як оцінюєте швейцарського суперника?

«Лозанна» – досить збалансована команда. У них в кожній грі може бути інший лідер. Є іноземці. Є норвежець. Серб. Чотири іноземця. Інтернаціональна команда.  Гра буде цікавою.

Що хочете сказати вболівальникам напередодні матчу?

Ми  розраховуємо на підтримку вболівальників. Рідні стіни і рідні вболівальники дійсно допомагають. Гра буде дуже цікавою, для цього ми докладемо максимум зусиль.  А коли  глядачі підтримують команду, гра виходить зовсім іншою. Тому, чекаємо наших вболівальників, особливо у помаранчевому одязі і розраховуємо на якісну гру.

 

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»