Новини

Урочисте відкриття сезону 2022/2023 у «Suche Stawy». «Барком-Кажани» – «Ассеко Ресовія»

Перегляди: 67

Перша домашня гра ВК «Барком-Кажани» у спортивному комплексі «Suche Stawy» розпочалася з урочистого представлення обох команд та виконання гімнів Польщі та України.

«Ассеко Ресовія» – семиразовий чемпіон польської ПлюсЛіги, переможець Кубка Польщі та Європейських змагань.
На цей матч львівська команда вийшла дуже мотивованою і завдяки хорошій грі на подачі «кажани» здобули перевагу в три очки (9:6). Волейболісти «Ассеко Ресовії» дуже швидко почали наздоганяти львів’ян, і на табло з’явилася нічия. У середині сету гостям вдалося переломити хід поєдинку – 23:25.

Після перерви перше очко для своєї команди заробив Йонас Квален, який добре зіграв на подачі (4:2). Далі чудова гра в захисті та результативні атаки «Баркому» дозволили створити перевагу у декілька очок. Але гравці “Ресовії” Куба Кохановські та Мацей Музай допомогли гостям вийти вперед у зістрічі. Хоч господарям і вдалося відіграти кілька очок, але перемогти у цьому сеті не змогли – 22:25.

У третій партії гравці «Ресовії» вже зі старту перехопили ініціативу і вели у рахунку в три очки. Свою перевагу жешувська команда збільшувала і не давала господарям шансу навіть зрівняти рахунок. У підсумку 13:25.

«Барком-Кажани» – «Ассеко Ресовія» 0:3 (23:25; 22:25; 13:25)

Найкращими результативними гравцями нашої команди стали: Василь Тупчій (13 очок) та Йонас Квален (10 очок). MVP матчу матчу отримав гравець «Ресовії» Куба Кохановські.

У матчі 3-го туру «Кажани» спробують поборотися за перші очки у Варшаві. Матч з ВК «Проект-Варшава» відбудеться у суботу, 8 жовтня, о 14:45.