Новини

Цього тижня – Відкритий Кубок Львова з волейболу

Перегляди: 873

Цього тижня у Львові стартує сьомий міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова з волейболу». Розпочинаються змагання 4 жовтня, о 16.30 годині грою між ВК  «Ресовія» (Польща) та «Церрад Енеа Чарни Радом» (Польща). А вже о 18.30 годині на майданчику палацу спорту «Галичина» змагатимуться господарі Кубку «Барком-Кажани» та гості з Туреччини – ВК «Галатасарай».

5 жовтня у ранковій програмі матчі між юнацькими командами (ЛДЮСШ, «Енергетик», Клуб ІВС та Стрийське ДЮСШ). По обіді, 15.00 – 17.00 годині, гра між  «Барком-Кажани»  та  «Церрад Енеа Чарни Радом» (Польща). «Галатасарай» та  «Ресовія» зійдуться у поєдинку о 18.30 годині.

Завершальний день змагань 6 жовтня розпочнеться також з дитячих матчів.

О 15.00  годині – «Церрад Енеа Чарни Радом» та «Галатасарай». Закриватиме змагання гра між ВК  «Ресовія» та ВК «Барком-Кажани» (17.00 – 18.30 години).

Цього року Львів прийматиме не лише «Відкритий Кубок Львова з волейболу», а й святкуватиме  10-те День народження клубу «Барком-Кажани». Тому «кажани» закликають львів’ян приходити на матчі з дітками. 5 та 6 жовтня з 16.00 до 18.00 години у палаці «Галичина»  на малюків чекають дитячі забави, аквагрим від «кажанів» та подарунки!

Додамо, що вхід на ігри «Кубку Львова» –  безкоштовний.

Організатор «Кубку Львова» – ВК «Барком-Кажани» та Федерація волейболу України у Львівській області . Традиційний фінансовий партнер заходу – управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

 

Пресслужба ВК «Барком-Кажани»