Новини

Львівські «кажани» у двох матчах обіграли «Локомотив»

Перегляди: 659

У Львові завершилися ігри дев‘ятого туру Чемпіонату України з волейболу. На майданчику ПС «Галичина» два домашні матчі з харківським «Локомотивом» провели гравці ВК «Барком-Кажани». Рахунок першого матчу 3:1

(26:28, 25:21, 36:34, 25:22) на користь «кажанів».

Ці ігри уже називають генеральною репетицією фіналу Кубку України. Адже 17 лютого «кажани» також проведуть матч з «Локомотивом». Якщо матчі будуть такими ж – то видовище гарантовано. Так як і обіцяв капітан львівського клубу Влад Діденко, хлопці змагалися до останнього, проявивши характер, зібраність та відповідальність за кожну атаку та кожен прийом. Тож боротьба видалася запеклою, а перед глядачами розгорнулось справжнє волейбольне шоу. Перший сет і перемогу виривають «залізничники». Але цей факт не вибиває львівських гравців з колії, а навіть навпаки – слугує своєрідним поштовхом. «Кажанам» вдається досягти п’ятиочкової переваги над суперником. А далі – перемога, і рахунок матчу 1:1. Третя партія – «залізничники» тримають позиції, на кілька очок обігруючи «кажанів». Та фактично з середини гри «кажани» зубами чіпляються за кожен м’яч, Володя Тевкун та Євген Кісілюк (став кращим гравцем першого дня) демонструють вміння приголомшливих атак. Така гра не могла залишити байдужим жодного глядача. При гучній підтримці трибун – третя партія перетворюється на «гойдалки» 25:25, 27:27 і так аж до 36:34. Підопічні Угіса Крастіньша видихають з полегшенням, бо перемога за ними 2:1.
Четверта партія і командний дух «кажанів» лише міцніє. «Залізничники» це відчувають і автоматично втрачають в очках. Наприкінці гри позиції дещо вирівнюються, але помилка «залізничників» коштує їм перемогу у сеті. 3:1 рахунок першого ігрового дня.

Другий матч видався не менш захоплюючим і знову ж таки вдалим для «кажанів». Глядачам було на що подивитись і цього разу. Гравці «кажанів» викладались на повну, змігши досягнути перемоги. Суперники теж намагались завоювати м’яч, подекуди їм це вдавалось, але не так, як хотілось. І рахунок гри 3:0 на користь «кажанів» – 25:20, 26:24 та 25:14.

Тепер наступна зустріч «Барком-Кажани» та «Локомотива» відбудеться 17 лютого, під час фіналу Кубку України.

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»