Новини

“Кажани” здобули дві перемоги в Дніпрі

Перегляди: 836

У п’ятницю та суботу відбулися матчі 12-го туру Суперліги. “Кажани” відправилися у Дніпро, де зіграли проти однойменного клубу, який продовжує боротьбу за місце в першій четвірці.

У перший ігровий день Угіс Крастіньш випусив на майданчик майже звичний склад: тільки обидва матчі через застуду пропускав Горден Брова (на його позиції звично з’явився Юра Бокшан), а замість Юри Семенюка з’явився Олександр Грюк. Боротьби, будемо відверті, не вийшло: “Кажани” здобули перемогу рівно за годину. Звісно, вистачило трьох сетів (25:21, 25:21, 25:18). Найкращим вже традиційно став Тевкун (15 очок, 4 блоки), також можна відзначити Грюка (8+5), Богатирьова (9 очок) та Гладенка (8+2).

В суботу латвійський тренер трошки перетасував склад, але Дніпру це не допомогло: знову 3:0 (25:21, 25:21, 25:17). Традиційно отримав ігровий час Євген Капаєв (16 очок, 2 блоки), а також польський легіонер Філіп Бєгун (5 очок). Невпинним знову виявився Тевкун (16 очок, 1 блок).

Таким, чином “Барком” практично гарантував собі першу сходинку в турнірній таблиці регулярної першості, а “Дніпро” за два тури за фінішу відкинувся аж на шосту сходинку. Наступні матчі “Кажани” проведуть 24 та 25 лютого в Харкові проти “Юракадемії”.