Новини

Вже в Сербії. “Кажани” готуються до гри проти “Войводіни”

Перегляди: 827

У понеділок, 19 грудня, ВК “Барком-Кажани” відправився на перший в історії єврокубковий виїзд – у сербське місто Нові Сад. Команда прибула до місця призначення лише вчора вночі, але довго відпочивати не довелося – вже сьогодні о 10-й ранку (за місцевим часом) Угіс Крастіньш зібрав усіх на тренування в тренажерному залі. Годинка там, годинка на прогулянку містом й можна відпочивати.

 

О 19:00 на “Кажанів” знову чекає тренування – вже на майданчику, де на практиці будуть закріплюватися основні базиси поєдинку проти “Войводіни”. Останнім приготуванням до гри стане теоретичне заняття, яке відбудеться вже завтра зранку.

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/32 Кубка ЄКВ між “Войводіною” та “Кажанами” пройде завтра об 20:00 (за українським часом) у малому залі спорткомплексу “Войводіна” (розрахований на півтори тисячі глядачів).

 

Варто зазначити, що перша зустріч між цими суперниками, що проходила у Львові, завершилася перемогою “Баркому” з рахунком 3:1.

Якщо говорити про кадрові проблеми, то їх в складі “Баркому” трохи назбиралося. Не допоможуть команді Олександр Кульбіда, який через травму вибув орієнтовно на три місяці, та новачок Олександр Грюк, який не поїхав у Сербію через технічні нюанси. Також має певні проблеми зі здоров’ям Юрій Бокшан, який прихворів грипом, – участі в ранковому тренуванні він не приймав.