Новини

«Кажани» отримали нагороди першого Форуму ігрових видів спорту

Перегляди: 658

У Львові відбувся перший Форум ігрових видів спорту. Серед учасників заходу – два десятки найкращих спортивних команд Львівщини, ветерани спорту, обласні спортивні федерації, губернатор Львівщини та інші посадовці. Зокрема,  долучився до Форуму і президент ФВУ Михайло Мельник до Форуму та гравці ВК «Барком-Кажани». За свої досягнення волейбольна команда отримала відзнаки від організаторів проекту. Так нагороди вручено президенту ВК «Барком-Кажани» Олегу Барану, головному тренеру клубу Угісу Крастіньшу, найціннішим гравцям клубу – Юрію Семенюку та Євгенію Кісілюку, а також найкращому молодому гравцю Михайлу Біберу.

“Дякуємо за відзнаку. Ми робимо все, щоб наш вболівальник до нас приходив і любив. І на таких речах треба фокусуватись. Хоч ті зали, які ми маємо, ще не зовсім такі, як ми цього хочемо – але дуже потребуємо підтримки вболівальників”, – наголосив президент ВК “Барком-Кажани” Олег Баран.

Також під час урочистостей було вручено нагороди ФВУ – орден Федерації волейболу за заслуги отримав  Президент обласної федерації волейболу Володимир Левків .

За словами Михайла Мельника, завдяки досягненням “кажанів” на сьогодні Львів визнано волейбольною столицею України.

Нагадаємо. 14 лютого ВК «Барком-Кажани» втретє вибороли Кубок України з волейболу. Впродовж 2018 року «кажани» стали володарями Суперкубку України з волейболу та переможцями Чемпіонату України з волейболу.

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»