Новини

ВК «Барком-Кажани» зіграють на турнірі у Любліні

Перегляди: 279

Нещодавно у Любліні відбулася конференція щодо проведення турніру, який має назву Bogdanka Volley Cup. На ній оголосили дату проведення змагань, а також учасників цьогорічного міжнародного турніру.

Турнір  одного з найвидатніших волейболістів в історії польського волейболу та почесного громадянина Любліна Томаша Войтовича відбудуться з 17 до 18 вересня.
На паркет залу «Глобус» у Любліні вийдуть такі команди: ВК «Барком-Кажани», VC Berlin Recycling Volleys, VC WithU Volley Verona, та VC LUK Lublin.
 «Завдяки участі команд з Польщі, України, Німеччини та Італії цей захід набуває статусу міжнародного. Мені приємно визнати, що це буде один із найважливіших турнірів у підготовчий період до старту сезону. Я вірю, що склад, організаційний рівень, підтримка партнерів, спонсорів і, насамперед, низькі ціни на квитки позитивно вплинуть на відвідуваність «Кубку Богданки з волейболу»  мого імені, – каже олімпійський чемпіон і чемпіон світу Томаш Войтович.

Подія стане справжнім святом волейболу,тому мер Любліна, доктор Кшиштоф Жук запрошує вболівальників та поціновувачів цього виду спорту на цю престижну подію, яка подарує незабутні емоції.

Квитки можна придбати на платформі eBilet.pl. Ціни не є надмірними – дводенні квитки коштують 60 і 30 злотих (звичайні) і 50 і 25 злотих (пільгові). На один день турніру – 40 і 20 злотих і 30 і 15 злотих відповідно. Також є квитки за спеціальними цінами 5 та 10 злотих для людей з обмеженими можливостями. Школи, спортивні клуби та компанії, зацікавлені в купівлі групових квитків, також можуть розраховувати на спеціальні цінові пакети.

 Варто зазначити, що усі матчі турніру «Кубок Богданки з волейболу» Томаша Войтовича покажуть на спортивних каналах Polsat о 14:45 та о 17:30.