Новини

Домашня ейфорія: Барком – Купрум. 3:1

Перегляди: 113

Після перемоги над «ГКС Катовіце» і поразки в Сувалках підопічні Угіса Крастіньша зустрічалися з командою, яка вміє неприємно дивувати суперників найвищого рангу, тобто з «Купрум». Після програного першого сету львів’яни продемонстрували відповідну реакцію і набрали максимальну кількість очок.

Суботній вечір мав принести прихильникам «Баркому» позитивні емоції. Минуло лише 12 днів після феєричної перемоги над «ГКС Катовіце», тому на трибунах панувала фантастична атмосфера. Саме гучна підтримка вболівальників допомогла нашим гравцям краще розпочати поєдинок. Утім, маючи перевагу в три пункти (20:17), наша команда не впоралася з тиском зі сторони гостей з Любіна і поступилася 22:25.

В другій частині гри досвідчений Угіс Крастіньш поставив перед своїми підопічними чітку мету: не повторити помилок попередньої партії. Львів’яни знову втратили комфортну перевагу (на цей раз 5-пунктову), змусивши головного тренера взяти тайм-аут. Після короткої наради «Кажани» впевнено довели справу до кінця. 25:22.

Третій сет виявився найдовшим для «Баркому» в цьому сезоні. Обидві команди невпинно шукали слабкі сторони суперника, а ініціатива кілька разів переходила від одного колективу до іншого. В підсумку наша команда перемогла у найтяжчому і водночас найважливішому сеті поєдинку, що вивело нас вперед.

В четвертому сеті господарі почувалися спокійніше за «Купрум», маючи моральну перевагу над суперником. Декілька потужних подач від наших гравців вирішили долю переможця гри і забезпечили нам звитягу в останньому сеті.

«Кажани» набрали три пункти і піднялися на 12 сходинку в турнірній таблиці. Наступної неділі львівській колектив відправиться до Белхатува, де проведе зустріч з сусідом в таблиці – місцевою «Скрою».

Найкращим гравцем матчу (MVP) став Василь Тупчій.

Барком-Кажани Львів – Купрум Любін 3:1 (22:25; 25:22; 37:35; 25:18)

Барком: Довгий, Фіркал, Головен, Канаєв, Кучер, Квален, Мазенко, Шчуров, Шевченко, Смоляр, Тевкун, Тупчій, Йєніпазар, Жуков

Купрум: Бергер, Ференс, Капіца, Казмєрчак, Ковальов, Краге, Кубіцкі, Лоренц, Пайонк, Пєтрашко, Сас, Шимура