Новини

Завтра у Львові гратимуть «Барком-Кажани» та ACH Volley Ljubljana

Перегляди: 198

Другий матч 1/16 CEV Challenge Cup 2022 відбудеться 8 грудня у Львові о 19:00, ВК «Барком-Кажани» та ACH Volley Ljubljana (Словенія) зустрінуться в Палаці спорту «Боско».

Команда ACH Volley Ljubljana вже у Львові, сьогодні ввечері випробує зал.

Через коронавірус торік матчі CEV Challenge Cup у Львові проходили без глядачів. Цього разу квитки на Кубок виклику є у продажу. Обмеження буде щодо кількості глядачів та наявності у них сертифікатів вакцинації, чи ПЛР-тестів.

Яким буде матч – питання відкрите. Вболівальники точно побачать боротьбу. Адже на виїзді у Словенії «кажани» поступились ACH Volley Ljubljana із рахунком 0:3.

Цього разу команда точно спробує відігратись. А в рідних стінах це легше зробити.

Нагадаємо. Кубок Виклику – це щорічний волейбольний турнір між кращими європейськими клубами, який відбувається під егідою Європейської конфедерації волейболу.

Нагадаємо. У матчах Кубку ЄКВ львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» бере участь з 2016 року. Першого разу «кажани» припинили свою участь в ЄКВ у 1/32 фіналу. У 2017 – у 1/16. Далі у 1/32 фіналу «Барком-Кажани» не змогли на виїзді обіграти швейцарську «Лозанну». Ще одного разу «кажани» дійшли до 1/8 Кубку ЄКВ. Торік залишили змагання через ковід у гравців клубу.