Новини

Після матчів у Вінниці “кажани” очолили турнірну таблицю

Перегляди: 256

Перша перемога “Барком-Кажани” у  8 турі  Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. 3:0 (25:22; 25:19; 25:11) рахунок  матчу між ВК «Барком-Кажани» та ВК «МХП-Вінниця».

Якщо у першій частині першого сету обидві команди йшли практично на рівних, то починаючи з середини партії – “кажани”  вириваються вперед. Та утримують свої позиції до кінця гри: 25:23. Якісні блоки “кажанів” вибивають суперника з рівноваги.

Не трапилось несподіванок і у другому сеті: 25:19 на користь “кажанів”.  У третій партії вінничани практично втратили віру у перемогу. “Кажани”, натомість, активізувались. Хороша робота на прийомі та в атаках приводить підопічних Угіса Крастіньша до перемоги з чималим відривом: 25:11 підсумок 3 сету. Та 3:0 загальний рахунок гри.

Кращими гравцями цього дня став Антон Квафарена (15 очок) та Ілля Ковальов (12 очок).

Другий матч   8 туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд з ВСК «МХП-Вінниця» теж завершився впевненою перемогою “Барком-Кажани”: 3:0 (25:17, 25:17, 25:12). Львівська команда не залишила жодного шансу волейболістам із Тростянця. До речі, найбільше очок у цьому поєдинку заробив Михайло Бібер (11), Олег Шевченко (9).

Додамо, за підсумками останніх ігор, “кажани” нарешті пілдіймаються на 1 сходинку турнірної таблиці Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги (33 очка).

 

Пресслужба ВК “Барком-Кажани”