Новини

“Кажани” повертаються додому з білоруського Солігорська

Перегляди: 395

25 січня ВК “Барком-Кажани” провели два товариські матчі з ВК “Шахтар” у білоруському Солігорську. Ці ігри у клубі називають тренуванням перед матчем Кубку ЄКВ, який відбудеться 29 січня у Львові. На майданчику ПС “Галичина” у рамках 1/8 єврокубку  зійдуться ВК “Барком-Кажани” та  команда німецької Бундесліги – Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING.

Щодо ігор у Солігорську, то обидві завершились на користь білоруської команди. У першому матчі «Барком-Кажани» другим складом поступилися  “Шахтарю” із результатом 0:4 (10:25; 23:25; 18:25; 24:26) (за домовленістю тренерів – команди зіграли   4 партії).

У другому матчі “кажани” знову віддають перемогу  господарям –  1:3 (21:25, 27:25, 22:25, 20:25).

Відео матчів можна переглянути тут:

 “Кажани”:”Шахтар”

Проведення товариських матчів з «Барком-Кажани» тренер «Шахтаря» Віктор Бекша прокоментував так: “Національна збірна України зараз на підйомі, «Барком-Кажани» – одна з базових команд. Такі матчі потрібні обом клубам. Задоволений як сьогодні проявила себе і наша молодь. Першу гру впевнено виграли, ще й в додатковому сеті змогли вистояти. У зустрічі основних складів сподобалося як ми діяли в нападі, в інших компонентах. Десь нам ще варто попрацювати. В таких іграх проявляються позитивні і негативні моменти. Обом клубам ці зустрічі були корисні: «Барком-Кажани» готувався до єврокубків, у нас важливі матчі Чемпіонату попереду. Плануємо і далі розширювати співробітництво з українським клубом».

Про важливість таких матчів напередодні говорив і Угіс Крастіньш: «Ми розраховуємо, що «Шахтар» порядком вище, ніж українські команди в Чемпіонаті. Тому йдемо по наростаючій. Наше завдання – звикнути до силових подач. Те, чого ми чекаємо на Єврокубку. У нас не стоїть завдання виграти у матчах з «Шахтарем».

 

Пресслужба ВК “Барком-Кажани”