Новини

«Кажани» проходять до наступного туру Кубку України

Перегляди: 402

10-12 січня у чотирьох містах відбулися поєдинки третього етапу Кубка України. За результатами яких «кажани» проходять до наступного туру Кубку.

Загалом, «Барком-Кажани» потрапили на матчі у групі М. 

Ці ігри проходили в Житомирі. Тут місцеві «Житичі-ЖНАЕУ» спромоглися обіграти діючого чемпіона України з волейболу   – «Барком-Кажанам». При цьому житомиряни, яких із капітанською пов’язкою вперше вивів на паркет досвідчений Микола Рудницький (наставник Сергій Терейківський повідомив, що колишній капітан та один із найкращих бомбардирів Володимир Мірчев уже не в команді, і вона підшукує йому заміну!), видали волейбол досить пристойного рівня. Тож львів’яни, які аж ніяк не відбували номер, а Юрій Томин відзначився добрих 18 разів, завдати вирішального удару на свою користь не спромоглися – 1:3 (25:23, 22:25, 23:25, 18:25).

Щоправда, справжньої сенсації у Житомирі не сталося, оскільки в наступних матчах і «Барком-Кажани», і «Житичі-ЖНАЕУ» здолали представника першої ліги «Епіцентр-Подоляни» (відповідно, 3:0 і 3:1) та дружньо прокрокували до наступного етапу Кубка України.

 

У групі Л, котра грала у Бахмуті, фаворитами вважалися представники Суперліги – «Юракадемія» та «Буревісник-ШВСМ». Однак із цим рішуче не погодилися волейболісти місцевої однойменної команди. Можливо, позитивну роль для неї відіграв фактор рідних стін, але, насамперед, підопічних Олександра Мирного варто відзначити за неймовірний кураж та самовіддачу, що вони продемонстрували на майданчику у всіх трьох матчах. Відповідно, в усіх трьох, що називається, на характері здобули перемоги і сенсаційно вибороли путівку до наступного раунду змагань разом з «Буревісником».

 

 

У групі Н, матчі якого приймали Суми, місцевий «ШВСМ-СумДУ» нічого не зміг протиставити «Серцю Поділля» та ВК «Покуття» – по 0:3.

 

А в групі О, баталії якої відбувалися у Полтаві, ВК «Нікополь» не вдалося скласти гідну конкуренцію, відповідно, ВК «МХП-Вінниця» та ВК «Решетилівка» – по 0:3.

 

Таким чином, до 4-го етапу Кубка України пробилися ВК «Бахмут-ШВСМ», «Буревісник-ШВСМ», «Житичі-ЖНАЕУ», «Барком-Кажани», «Серце Поділля», ВК «Покуття», ВК «МХП-Вінниця» та ВК «Решетилівка».

Чвертьфінальні матчі відбудуться 6-9 лютого. Місця їхнього проведення та склади двох груп будуть визначені шляхом жеребкування. 

 Детальний опис матчів:

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=20&PID=21

За матеріалами пресслужби ГО ФВУ