Новини

«Кажани» обіграли “Лозанну”

Перегляди: 781

Волейбольний клуб «Барком-Кажани» стартував у 1/32 фіналу   Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) з  перемоги . Сьогодні, 7 листопада, львівський волейбольний клуб приймав вдома волейболістів з ВК «Лозанна» (Швейцарія). З результатом 3:2 ( 25:16, 25:21, 22:25, 18:25,16:14) переможцем першого матчу став волейбольний клуб «Барком-Кажани».

У міжсезоння львівський «Барком-Кажани» суттєво оновив склад гравців. За словами головного тренера клубу Угіса Крастіньша, гравці доклали максимум зусиль аби проявити себе у матчі.   Щоправда, легко не було. Перед глядачами розгорнувся справжній волейбольний трилер, який добряче полоскотав нерви усім присутнім. З перших хвилин матчу “кажани”  показують, хто тут господар. Однак впевнено вигравши дві перші партії, у третій «кажани» поступаються швейцарцям. Далі – ще одна поразка. Рахунок вирівнюється – 2:2.  «Лозанна» діючий чемпіон з волейболу  у Швейцарії, тож до Львова команда приїхала перемагати. І якщо у перших двох партіях цього зробити не вдалось, то далі команда згруповується і показую справжню боротьбу. Хід гри різко змінюється. Цьому факту сприяють не лише вдалі атаки швейцарських гостей, а й травма капітана «кажанів» Євгена Кісілюка. Саме після неї швейцарці виборюють перемогу у двох сетах.

Та “кажани” не планують програвати у грі. Тож хлопці беруть себе в руки і у п‘ятій партії команди  зрівнюють рахунок. Але «Барком-Кажани», під гучну підтримку вболівальників,  там перехоплює ініціативу у свої руки і фактично вириває перемогу. 16:14 – рахунок 5 сету.  Рахунок матчу – 3:2 .

Найкращі гравці цього дня серед «кажанів» – Олександр Гладенко, Олег Шевченко, Юрій Семенюк, Горден Брова. У «Лозанні» кращим гравцем став Превел Адріен.

Крапку у протистоянні  клуби поставлять 14 листопада у Швейцарії, матчем-відповіддю. Тоді і стане зрозуміло, хто потрапить до 1/16 Кубку ЄКВ.

Додамо. Підтримати улюблено команду у палац спорту «Галичина» прийшло близько тисячі вболівальників. Трибуни були вщент заповнені. «Хочемо подякувати своїм вболівальникам за активну підтримку, адже кожного разу це стимул виходити на майданчик та боротися до останнього», – підсумував тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш.

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»