Новини

Львівські «кажани» – чемпіони України з волейболу

Перегляди: 1 048

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» – вдруге став чемпіоном України з волейболу. Нагороду волейболісти зі Львова вибороли сьогодні, 24 квітня, у Вінниці, обігравши місцеву команду «Серце Поділля». Рахунок гри – 2:3 (25:23,  16:25, 31:29, 18:25, 7:15) на користь «кажанів». Підсумок двох попередніх матчів, які відбулися у Львові – 3:0 також на користь «кажанів».

 

Остання гра фінальної серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги видалася найтяжчою. Перемогу у вінницького суперника львівські «Барком-Кажани» фактично виривали.  Боротьба тривали у кожній партії. Перша – завершилася перемогою вінничан – 25:23. А далі батл сильніших волейбольних команд України лише набирає обертів:  нарешті “кажани”  налаштовуються на гру та обігрують вінничан – 16:25.  У третьому сеті розпочинаються справжні гойдалки – 7:8, 19:20, 27:27….І врешті 31:29.  “Серце Поділля” виривається вперед. Рахунок гри – 2:1. Та саме такий результат ще більше “розбурхує” “кажанів” і волейболісти  “вгризаються” у кожен м’яч. Хоча й команди далі йдуть пліч-о-пліч, “Барком-Кажани” не збираються віддавати чемпіонство. Рахунок 4 сету – 18:25. А це значить, що обидві команди вибороли по два очка. Ну а в 5 партії досвід “кажанів” таки зіграє свою гроль і допомагає львівській команді обійти суперника – 7:15.

Відтак, із рахунком 2:3 “кажани” обігрують у фіналі плей-офф “Серце Поділля” та вдруге стають чемпіонами України з волейболу.

За підсумками чемпіонату, “кажани” вибороли ще ряд нагород: кращий центральний блокуючий – Юрій Семенюк, кращий догравальний гравець – Олег Шевченко, кращий гравець  – Горден Брова.

Додамо, що волейбольними чемпіонами України «кажани» стають вдруге. Цьогоріч львівські волейболісти також вибороли Кубок України з волейболу та стали «Командою року» Львівщини.

 

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»