Новини

Вітаємо Михайла Мельника із переобранням на посаду президента ФВУ

Перегляди: 547

ВК “Барком-Кажани” вітає Михайла Мельника з переобранням на посаду президента Федерації волейболу України!  Дякуємо за  роки плідної співпраці та віримо, що за наступні чотири роки волейбол стане найпопулярнішим спортом в Україні!

Вибори очільника ФВУ відбулися вчора, 8 серпня, під час XXVI звітно-виборчого Конгресу ФВУ у Трускавці.

За кандидатуру чинного керівника Федерації проголосувало 79 учасників із 80 (один бюлетень – недійсний).

Ще напередодні Конгресу у інтерв’ю пресслужбі ФВУ Михайло Мельник ділився планами роботи та підсумками своєї діяльності на посаді. Президент Федерації наголосив, що за наступні чотири роки можна зробити значно більше, ніж за чотири попередні.

У випадку свого переобрання, пообіцяв і надалі курувати питання розвитку дитячо-юнацького волейболу в Україні, поглиблювати роботу у напрямку національних команд. Одним з основних досягнень за час роботи на посаді керівника ФВУ Михайло Мельник назвав “зміну психології всієї волейбольної спільноти”. Мовляв, це було найтяжче, але ціль – досягнуто.

Додамо, що ВК «Барком-Кажани» на Конгресі ФВУ представляв головний тренер клубу Угіс Крастіньш. Його помічник Владислав Лазарчук та директор клубу Ірина Багрій.

Нагадаємо. Вперше посаду президента ФВУ Михайло Мельник очолив у червні 2016 року.
Довідка. Михайло Мельник  відмінник народної освіти. Заслужений працівник освіти України.
Член Національного олімпійського комітету України. Перший віцепрезидент Студентської спортивної спілки України. Заступник голови Технічного комітету з волейболу FISU (Міжнародної студентської спортивної федерації).
Голова Комітету фізичної культури й спорту Міністерства освіти та науки України.
Один з провідних волейбольних арбітрів України та Європи, суддя міжнародної категорії. Відсудив понад 500 міжнародних матчів. З них – два фінальні етапи чемпіонатів світу (2010 рік, Італія, чоловіки та 2011 рік, Аргентина, юніори); Олімпійський континентальний відбірковий турнір (2008 рік, Туреччина, чоловіки); Фінал чотирьох Ліги чемпіонів (2009 рік, Прага, чоловіки); два фінали Кубку Челенджер (2011 рік, Баку та 2016 рік, Бухарест, жінки).

Пресслужба ВК «Барком-Кажани»