Новини

Невдача в Жешуві. Ассеко Ресовія Жешув – Барком Кажани Львів 3:1

Перегляди: 69

В межах 17-го туру польської Плюс Ліги підопічні Угіса Крастіньша зустрічалися з «Ресовією», яка підходила до матчу з львів’янами у чудовому настрої, маючи серію з п’яти переможних матчів поспіль. На початку сезону колектив з Жешува здолав українську команду (3:0), тому гравці «Баркому» налаштовувалися дати гідну відповідь.

В першому сеті господарі домінували. Представники найвищих місць турнірної таблиці не збиралися втрачати цінні пункти, тому намагалися якомога швидше відірватися від суперника в рахунку, що їм і вдалося. Перевага «Ресовії» змусила нашого тренера зробити кілька замін. Проте вони не вплинули на результат 1-го сету. За статистичними даними, гравці «Баркому» вдало приймали м’яч лише в 16% випадків. Не було жодних сумнівів, що такі показники не допоможуть львів’янам поборотися за перемогу в сеті. «Біло-червоні» виграли 25:18.

Другий сет був абсолютним протиставленням відносно першого. Гості попрацювали над помилками, які з’являлися в першій партії і впевнено використовували свої шанси. Протягом всього сету на майданчику точилася запекла боротьба, а лідер регулярно змінювався. Наприкінці напруженої партії «Кажани» мали два сет-пойнта, проте жоден з них не закінчився успіхом. Господарі виграли три подачі поспіль і взяли другу партію – 27:25.

В третьому сеті «Кажани» відчайдушно билися за кожну подачу і не дозволяли супернику наблизитися до завітної звитяги. В середині партії львів’яни вийшли вперед і скористалися можливістю. За рахунку 24:22 гравець «Ресовії» не впорався з подачею, через що «Барком» подарував вболівальникам надію на успіх.

В четвертому сеті «Ресовія» зіграла таким чином, як «Барком» в третьому. Тобто агресивно, якісно і з впевненістю в собі. Така реакція на поразку в попередній партії не могла не сподобатися вболівальникам, які завзято підтримували свою команду. За рахунку 24:11 «біло-червоні» зробили останній крок і набрали цінні три пункти, які виводять їх на позицію лідера чемпіонату Польщі.

Найкращим гравцем матчу було визнано волейболіста «Ресовії» Мачєя Музая.

Ассеко Ресовія Жешув – Барком Кажани Львів 3:1 (25:18, 27:25, 22:25, 25:11)

Ресовія: Музай, Кенджерскі, Козамернік, Кохановські, Заторскі (ліберо), Россард, ДеФалько.

Барком: Шевченко, Головень, Жуков, Канаєв (ліберо), Щуров, Тупчій, Довгий, Кучер, Йєніпазар, Фіркал, Смоляр.