Новини

Представлення суперника: ПСГ Сталь Ниса

Перегляди: 138

Після серії з трьох поразок наші гравці готуються до чергового виклику і завзятої боротьби за максимальну кількість пунктів. Найближчої п’ятниці суперником нашої команди буде «ПСГ Сталь Ниса». До вашої уваги представлення суперника.

Історія клубу з Ниси починається в 1948 році, коли у місті було засновано команду під назвою «ЗКС Сталь». У 1967 році «Сталь» піднялася до 2 ліги, проте в наступному сезоні повернулася до 3 ліги. Колектив з опольського воєводства декілька разів переміщувався між 1 і 2 лігою, отримавши статус «команди-ліфт». В 1991 році вони стали найкращою командою 1 ліги і вперше в історії піднялися до елітного дивізіону. Волейболісти з Ниси не загубилися серед найкращих команд Польщі і одразу здобули бронзові медалі чемпіонату. В 1994 і 1995 році «Сталь» закінчувала змагання на 2-му місці, двічі поступаючись у боротьбі за титул «АЗС Явал Ченстохова». У 2005 році «жовто-сині» вилетіли до 1 ліги, де провели наступні 15 сезонів. У 2020 році «Сталь» здобула золоті медалі другого дивізіону і підвищилася у класі. У 2021 році наш найближчий суперник закінчив чемпіонат на 13 місці. У минулому сезоні “Сталь” була 14-ю.

Надія на вісімку

В нинішньому сезоні гравці «Сталі» мають чудову можливість, аби продемонструвати найкращі результати клубу з 2004 року. Після 25 розіграних матчів підопічні Даніеля Плінського займають восьму сходинку в таблиці, маючи на своєму рахунку 40 очок. Немає жодних сумнівів, що цій команді необхідно здобувати пункти в кожному поєдинку, бо перевага над найближчим суперником складає лише 2 очки (у «Слепська» гра в запасі).
Минулої п’ятниці «Сталь» здолала новачка чемпіонату – «ББТС Бєльско-Бяла».

Друга зустріч

«Барком» і «Сталь» зустрічалися між собою лише один раз. У грудні минулого року волейболісти Угіса Крастіньша зуміли виграти перший сет (25:20), проте у наступних трьох партіях краще діяли гості. «Сталь» перемогла 3:1.