Новини

Смутна субота: Слєпськ Малов Сувалки – Барком-Кажани Львів 3:0

Перегляди: 190

В суботній вечір підопічні Угіса Крастіньша відправилися на північний схід Польщі, щоб взяти участь в черговому турі Плюс Ліги. Цього разу суперником львів’ян був місцевий «Слєпськ», який цього сезону активно бореться за потрапляння до зони плей-офф. Після емоційної перемоги в протистоянні з «ГКС Катовіце» (3:0) гравці «Баркому» сподівалися розвинути успіх, проте цього разу за пункти зачепитися не вдалося.

Перед зустріччю з «Кажанами» волейболісти з Сувалок програли чотири матчі поспіль. Неприємна серія поставила боротьбу за місце в завітній вісімці під великі сумніви, тому «Слєпську» необхідно було набирати максимальну кількість балів. Тимчасом «Барком» в понеділок перервав серію з п’яти поразок впевненою звитягою з «ГКС Катовіце», що допомогло покращити своє турнірне становище і набратися впевненості перед наступними поєдинками. Можливо, саме через різний «бекграунд» обох команд вболівальники побачили неочікуваний старт гри. Саме львів’яни на початку зустрічі демонстрували вищий рівень і ефективність ігрових дій, а потужний «ейс» Мурата Йєніпазара змусив прихильників волейболу з захопленням спостерігати за подальшими діями першого сету. Не дивлячись на перевагу «Баркому», більш досвідчені господарі зуміли переломити хід протистояння і виграти перший сет. 25:21.

Важливо зазначити, що починаючи з середини першого сету ліберо Дмитра Канаєва замінив Андрій Жуков.

Друга партія розпочалася з боротьби за кожен розіграш, проте гравці «Слєпську» почувалися більш рішучо і швидко вийшли вперед. «Кажани» відчайдушно намагалися скоротити відставання від суперника, натомість місцевий колектив довів справу до кінця і виграв другий сет. 25:18.

В третьому сеті українські вболівальники все ще сподівалися на дивовижне повернення гравців Угіса Крастіньша до боротьби за пункти. Утім, «Слєпськ» доволі швидко виграв декілька важливих розіграшів і, фактично, не залишив нашим волейболістам шансів на успішний результат. Наприкінці поєдинку головний тренер випустив на майданчик молодих гравців «Кажанів», щоб вони зуміли отримати цінний досвід виступів на високому рівні.

Найкращим гравцем матчу (MVP) було визнано волейболіста господарів – аргентинця Матіаса Санчеса.

Слєпськ Малов Сувалкі – Барком-Кажани Львів 3:0 (25:21, 25:18, 25:15)

Слєпськ: Буховські, Чункєвіч, Деповські, Філіпяк, Філіповіч, Халаба, Куйюндзіч, Магнушевські, Рудзевіч, Санчес, Сапіньскі, Смоліньскі, Таквам, Жакєта

Барком: Довгий, Фіркал, Головень, Канаєв, Кучер, Квален, Мазенко, Щчуров, Шевченко, Шевченко, Смоляр, Тевкун, Цмокало, Тупчій, Йєніпазар, Жуков