Новини

Сьогодні у Львові матч Єврокубку між «Барком-Кажани» та австрійською Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING

Перегляди: 360

Сьогодні, 29 січня, у Львові відбудеться матч  1/8  Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) між місцевим клубом «Барком-Кажани» та командою з німецької Бундесліги Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING.

О 19.00 годині суперники гратимуть на майданчику СК «Галичина». Вперше з 2016 року львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» потрапив до 1/8 ЄКВ. Першого разу «кажани» припинили свою участь в ЄКВ у 1/32 фіналу. У 2017 – у  1/16. Обидва рази «не прохідним» суперником стала сербська «Войводина». У 2018 році у 1/32 фіналу  «Барком-Кажани» не змогли на виїзді обіграти швейцарську «Лозанну». Цьогоріч, після перемоги з грецьким ПАОК – «кажани» продовжують свій шлях в Кубку ЄКВ. Тож сьогоднішньому матчу пророкують неабиякий азарт.

Суперник – надзвичайно потужний: Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING сильна німецька волейбольна команда. До силових подач від Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING, на які очікують в клубі, діючий Чемпіон України «Барком-Кажани» готувався напружено. Не лише матчами в рамках Суперліги, а й поєдинком з Чемпіонами Білорусі ВК «Шахтар».

Тож тепер запрошують вболівальників підтримати клуб. «Запрошуємо вболівальників. Приходьте, підтримайте нас. Суперник дуже крутий. Буде на що подивитись», – каже капітан команди «Барком-Кажани» Євгеній Кісілюк.

Закликає вболівальників прийти на матч і головний тренер львівського клубу Угіс Крастіньш. Адже при заповнених трибунах грається краще, – каже він.

І теж обіцяє усім учасникам волейбольного свята неабиякі емоції.

Додамо. 11 лютого «кажани» гратимуть матч-відповідь у Німеччині. За його результатами і стане відомо, хто проходить до наступного туру Кубку.

Пресслужба ВК «Барком-Кажани»