Новини

Третій тайбрейк у цьому сезоні. Програємо у Любіні.

Перегляди: 85

У шостому турі Польської ПлюсЛіги «Барком-Кажани» відправилися у Любінь. У новому сезоні за цей клуб виступає ексгравець «кажанів» Ілля Ковальов. Для обох команд старт у сезоні не вдався і вони знаходилися поруч у турнірній таблиці.

Перші два сети завершилися на користь львівської команди.

Початок матчу пройшов у рівній грі і лише результативна гра на блоці дала перевагу підопічним Угіса Крастіньша у два очки. Суперник швидко відновив паритет – хороша гра Войцеха Ференса та помилка Василя Тупчія – 7:7. Жодна з команд не змогла розвинути перевагу в декілька очок. У середній сету, «кажани» повели у рахунку 17:15. Коли перевага гостей зросла до п’яти очок, Павел Русек попросив перерву, але це не зупинило Юліуса Фрікала, який гарно грав на подачі. Перший сет завершився результативною атакою Йонаса Квалена 25:22.

Початок другого сету був за господарями, але після вдалої атаки Василя Тупчія та подачі Мурата Єніпазара «кажанам» вдалося відіграти кілька очок. Але після результативної серії подач Ремігіуша Капіца господарі вже вели в рахунку 8:4. У середні сету картинка гри «Барком-Кажанів» покращилася. Після чергової вдалої атаки Василя Тупчія перевага «Купрума» скоротилася до одного очка. А помилка Капіци принесла команді Угіса Крастінша першу перевагу в цьому сеті – 15:14. З цього моменту гра львів’ян набирала обертів і вони перемагають 18:25.

У наступних трьох сетах вмотивованішими на майданчику були господарі, вони змогли не лише відіграти дві програні партії, а й вирвати перемогу на тайбрейку.

«Купрум» (Любін, Польща) – «Барком-Кажани» (Львів, Україна)
3:2 (22:25, 18:25, 25:12, 25:17, 15:10)

За шість турів підопічні Угіса Крастіньша не змогли перемогти у жодному матчі, але зуміли набрати 3 очки. «Барком-Кажани» знаходяться на 14 місці в турнірній таблиці.
Важливо, що саме з цього поєдинку стали доступні трансляції для українських вболівальників. Гру можна подивитися за посиланням

В наступному турі «Барком-Кажани» зіграють із командою «Скра» (Белхатув). Матч відбудеться 1 листопада у Кракові.