Новини

Із Полтави «кажани» повертаються з двома перемогами

Перегляди: 201

У Полтаві завершилися матчі 2 туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Ними ВК «Барком-Кажани» стартували у Суперлізі.

Рахунок першого матчу між «кажанами» та чернігівським ВК «Буревісник ШВСМ» 3:0 (25:9, 25:14, 25:15) на користь львівської команди.
Друга гра (9 жовтня)у рамках Суперліги-Дмарт XXXІ Чемпіонату України з волейболу між «Барком-Кажани» та Збірною Полтавської області ВК “Решетилівка” закінчилася перемогою львівської команди 3:0 (25:13, 25:22, 26:24).
Цей поєдинок вболівальники назвали центральною грою туру. Однак справжньої боротьби у першому сеті не побачили: 25:13, перевага за «кажанами».

Попри велику кількість новачків, «кажани» на майданчику виглядають зіграно і впевнено. Другий сет і «Решетилівка» вирівнялась як на подачі, так і на прийомі. Та цього недостатньо. У другій партії матч доходить до сетболу для «кажанів». Однак неочікуваний поворот: 24:22 «Решетилівка» наздоганяє «кажанів». Угіс Крастіньш бере тайм-аут. Останній ривок і «Решетилівка» чи від перехвилювання, чи меншого досвіду здає позиції. Амбітний новачок поступається чемпіону України з волейболу: 25:22. Рахунок матчу 2:1 на користь «кажанів».
Третій сет неочікуваний. «Решетилівка» намагається нав’язати «кажанам» свою гру: 6:9, Збірна Полтавської області попереду. До середини матчу рахунок зрівнюється, а наприкінці команди йдуть на рівних. Інтрига, хто переможе зберігається. Та досвід бере своє: 26:24 рахунок третього сету. «Кажани» тричі обіграли суперника і повертаються додому з перемогами у 2 іграх.

Кращими у атаках другого ігрового дня стали Олександр Дьячков – 28 атак, Віталій Кучер – 20 атак. На прийомі спрацював Андрій Жуков – 20 очок. На подачі Олександр Наложний та Ілля Довгий.

Нагадаємо. Наступні матчі Суперліги – 16-17 жовтня. У Городку «Барком-Кажани» гратимуть з ВК «Житичі-Поліський національний» та ВК «МХП-Вінниця».

Пресслужба ВК «Барком-Кажани»