Новини

«Барком-Кажани» готуються до фіналу Кубку України з волейболу

Перегляди: 662

17 лютого, о 15.30 годині, у Черкасах відбудеться фінал Кубку України з волейболу. На паркеті місцевого ПС «Будівельник» львівські волейболісти з ВК «Барком-Кажани» позмагаються за звання володаря Кубку України з волейболу з харківським «Локомотивом».
Цього ж дня, але о 13.30 годині, відбудеться фінальна гра між жіночими командами – ВК «Хімік» ( Южне) та ВК «Галичанка ТНЕУ-ГАДЗ» ( Тернопіль).
Наразі львівські «кажани» активно тренуються. Але вже прогнозують: матч буде тяжкий. «Фінальний матч Кубку України з волейболу буде непростим і водночас цікавим. Динамічним та видовищним, оскільки обидві команди мають досвід гри у фіналі», – наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш.
Крім того, львівські «кажани» запрошують вболівальників підтримати команду та взяти участь у поїздці у Черкаси на матч фіналу. «Будь-яка людина, яка з’явиться в залі з шаликом «кажани» чи з якоюсь іншою символікою клубу – це, звісно, для нас дуже велика психологічна підтримка. Гравцям важливо відчути, що вони не одні у цьому бою», – додав Угіс Крастіньш.
Нагадаємо. “Барком-Кажани” володар Суперкубку та Кубку України 2016/2017 років.

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»