Новини

“Кажани” поступилися “Локомотиву” в другій грі Золотого Фіналу

Перегляди: 1 736

Невтомна інтрига, боротьба до останнього удару, карколомні стрибки й довгі розіграші. Всі ці епітети підходять до обох перших матчів Золотого Фіналу Суперліги. Різниця тільки одна – в суботу перемогли Кажани, а в неділю – Локомотив. Харків’яни, здається, змогли швидше фізично й психологічно відновитися від першої битви й продемонстрували – легко фаворитам сезону не буде.

В кожній з партій, окрім другої, команди не відпускали одна одну в відрив і користувалися кожнісінькою помилкою суперника. Вижити в такій м’ясорубці міг лише один. Цією командою став Локомотивом – без збоїв у Кажанів не працювала жодна з ліній. Постійні претурбації Угіса Крастіньша також не допомагали – стабільністю практично не зміг похвалитися жоден з його гравців. У підсумку – 3:1 на користь Локомотива (25:22, 16:25, 25:18, 25:22).

Традиційно хорошу продуктивність продемонстрував Тевкун (19 очок), першим темпом допомагав Семенюк (11+3), непогано другою хвилею діяв Богатирьов (10+2). Перемогти це, на жаль, не допомогло.

Таким чином, Локомотив зрівняв рахунок (1:1) у Золотому Фіналі й вже 21 та 22 квітня прийме Кажанів у Харкові.

Нагадаємо, фінальна серія Суперліги триває до трьох перемог. За необхідності п’ятий поєдинок серії пройде у Львові 28 квітня.